Aligvár Major szállás
Üdvözöljük az Aligvár Vendégházban!
Salföldön a festői Aligvár major, a nyugalom és béke szigete. Zöld környezetben lévő vendégházunkat, a természetet kedvelő, nyugalomra vágyó vendégeknek ajánljuk. Ideális nagyobb családok, baráti társaságok, csoportok számára. A vendégházban 3 kölönálló lakrész áll az Önök rendelkezésére, összesen 23+4 fő részére tudunk szállást biztosítani. A vendégház a falutól 800 m-re található.

A vendégház összesen 9 tágas szobával rendelkezik.
Ebből 3 szoba a földszinten külön bejáratokkal és fürdőszobákkal, az emeleten viszont 6 szobával és fürdőszobákkal. Minden bejárat a hosszú teraszról nyílik, az első bejárat egy 4 személyes szoba / apartman rész , a második bejárat egy 4 személyes és 2 személyes szoba / apartman rész, a harmadik bejáratnál található földszinten a konyha (3 nagy + 2 kicsi hűtő, nagy méretű gáz főzőlap, elektromos sütő, mikrohullámú sütő, mosogatógép), emeleten a 6 szoba és a társalgó. A szobák ablakai sötétítő rolóval és szúnyoghálóval vannak felszerelve.
A kert felnőttek és gyermekek számára egyaránt kikapcsolódásra alkalmas, grillezővel , bográcsozóval, pingpong asztallal, csocsóval, homokozóval.

További információ :
aniko.perger12@gmail.com
+3630/758-3553